Online dating boomer ved årsskiftet

Partnermedniveau har i fællesskab med Affinitas’ øvrige europæiske datingportaler set nærmere på medlemsaktiviteten omkring jul og nytår.

Sammenligner man antallet af nye medlemmer i ugen mellem jul og nytår 2012 og den første kalenderuge i 2013 med gennemsnittet af tilmeldinger i julemåneden op til juleaften 2012, finder man en stigning på hele 35 procent.

Europas singler synes at være særligt fokuserede på at finde kærligheden i juleferien. Omkring nytår når antallet af tilmeldinger sit højdepunkt og falder derefter i det nye år langsomt tilbage til et normalt niveau.

Wiebke Neberich, psykolog hos Partnermedniveau, forklarer tendensen således:

- I helligdagene finder mange singler endelig tid til at tage sig af privatlivet. Derfor kommer ønsket om at finde en partner i forgrunden, og aktiviteten på datingplatformen stiger. Denne tendens forstærkes af julen, der med fejringen af kærlighed og familie forstærker den enkeltes ønske om et solidt parforhold. Igen i år kan vi forvente, at mange singler i begyndelsen af 2014 sætter deres nytårsforsæt i praksis ved at logge ind hos os.

 

Dagens Gossip