Operaen fejrer Gitta-Maria Sjöberg's 25-års jubilæum

Gitta-Maria Sjöberg har siden, skabt et utal af stærke og bevægende kvindeportrætter, i de mest berømte sopranpartier som Tosca, Aida, Madame Butterfly, Rusalka og Arabella.

Hun fejrer sit jubilæum, med en koncert på Operaens Store Scene, hvor hun synger uddrag fra sit omfattende repertoire, som solist, ved Den Kongelige Opera, og som efterspurgt gæstesanger over hele verden.

Det er en utraditionel og alsidig koncert, fyldt med opera, operette, lieder, nordiske viser og jødiske sange, der giver et indblik i en kunstner, som med sind og hjerte, entusiastisk udforsker mange forskellige musikalske genrer og typer af roller.

Ved koncerten, synger Gitta-Maria Sjöberg, musik af komponister som Verdi, Puccini, Janáček, Sjostakovitj, Matti Borg, C. M. Ziehrer, Gershwin og Richard Strauss.

Ud over Gitta-Maria Sjöberg, medvirker tenoren Niels Jørgen Riis, pianisten Orsi Fajger, en strygekvartet med medlemmer af Det Kongelige Kapel, De Nordiske Spillemænd, klezmerorkestret Mames Babegenush og barytonen Guido Paevatalu, der også præsenterer koncerten.

Koncerten finder sted søndag 20. januar klokken 15, Operaen, Store scene.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip