Ophidset tyv flygtede fra politiet på motorcykel og kørte galt

28/05/2013 11:51

Holger Madsen

Nyheder
Episoden fandt sted i aftes lidt før klokken 21 på Tudsemindevej i København. Her forsøgte politiet over en kort strækning at stoppe en motorcykel, som ikke efterkom patruljens anvisning om at køre ind til siden og standse. Motorcyklen slap da også væk fra politiet ved at køre ad en sti, men kort tid efter fandt betjentene motorcyklen forulykket ved rundkørsel ved Valbyparken. Føreren var på stedet, og havde pådraget sig en flænge i hovedet, oplyser Københavns Politi i dag. Manden blev bragt til Hvidovre Hospitals skadestue for behandling, men der måtte politipersonale med i ambulance, fordi han var voldsomt ophidset. Han sigtes nu for brugstyveri, fordi motorcyklen var stjålet. Der er er også udtaget blodprøve pga. mistanke om spirituskørsel. Han sigtes desuden for kørsel i frakendelsestiden.

Mest læste i dag

Episoden fandt sted i aftes lidt før klokken 21 på Tudsemindevej i København.

Her forsøgte politiet over en kort strækning at stoppe en motorcykel, som ikke efterkom patruljens anvisning om at køre ind til siden og standse.

Motorcyklen slap da også væk fra politiet ved at køre ad en sti, men kort tid efter fandt betjentene motorcyklen forulykket ved rundkørsel ved Valbyparken.

Føreren var på stedet, og havde pådraget sig en flænge i hovedet, oplyser Københavns Politi i dag.

Manden blev bragt til Hvidovre Hospitals skadestue for behandling, men der måtte politipersonale med i ambulance, fordi han var voldsomt ophidset.

Han sigtes nu for brugstyveri, fordi motorcyklen var stjålet. Der er er også udtaget blodprøve pga. mistanke om spirituskørsel.

Han sigtes desuden for kørsel i frakendelsestiden.