Opkalder vej efter Haldor Topsøe

21/05/2013 18:20

BNB

Nyheder
Men 99-årige Haldor Topsøe døde som bekendt mandag, og derfor er navngivningsarrangementet med 120 gæster blevet aflyst. Men kommunens gave i anledning af hans 100 års fødselsdag står ved magt, så vejen Strandvangen, der huser et erhvervsområde, omdøbes til Haldor Topsøe Park.»Frederikssund Kommune ønsker med denne gave at hædre en helt enestående videnskabs- og erhvervsmand med håbet om, at Haldor Topsøes fremsyn og evne til at skabe vækst vil kendetegne det erhvervsområde, som nu bærer hans navn,« skriver borgmester Ole Find Jensen (S) i en pressemeddelelse.BNB

Mest læste i dag

Men 99-årige Haldor Topsøe døde som bekendt mandag, og derfor er navngivningsarrangementet med 120 gæster blevet aflyst. Men kommunens gave i anledning af hans 100 års fødselsdag står ved magt, så vejen Strandvangen, der huser et erhvervsområde, omdøbes til Haldor Topsøe Park.

»Frederikssund Kommune ønsker med denne gave at hædre en helt enestående videnskabs- og erhvervsmand med håbet om, at Haldor Topsøes fremsyn og evne til at skabe vækst vil kendetegne det erhvervsområde, som nu bærer hans navn,« skriver borgmester Ole Find Jensen (S) i en pressemeddelelse.

BNB