Oplev foråret i magiske Paris

I løbet af vintermånederne kan vejret blive koldt, vådt og rimeligt ubehageligt i Paris. Det er dog ingen grund til ikke at besøge byen, og hotelbookingsiden Agoda.com giver her flere gode grunde til at besøge Frankrigs magiske hovedstad.

Omkring februar begynder det at krible i pariserne – med deres kærlighed til udendørs caféer, gåture i historiske parker og højrøstede kulturelle festligheder – for at foråret skal vise sig. Dette gør februar til det helt perfekte tidspunkt at besøge Paris og opleve en af Europas mest livlige byer.

Derved kan man nemmere undgå de store turistmængder og den lumre sommer, men stadig i tide til at kunne nyde alt, hvad byen kan tilbyde i det milde vinterklima.

Læs også: Valentineskys i varmere klima

Udover de historiske områder i byen og kendte, ikoniske attraktioner, som Eiffeltårnet og Louvre-museet, så tilbyder Paris også et stort udvalg af spændende festivaler og begivenheder, som byens gæster kan opleve i tiden op til forårets start.

Paris’ berømte vinterudsalg giver kæmpe rabatter i butikker over hele byen, og der er masser af museer, koncerter og attraktioner med specielle udstillinger og storslåede shows, hvis man er mest til indendørs aktiviteter.

Men man kan selvfølgelig ikke tale om Paris uden at nævne Valentinsdag – romantik og kærlighed har jo længe været synonymt med den franske hovedstad – så det er oplagt at besøge Paris omkring d. 14. februar, hvis man ønsker de helt perfekte omgivelser til årets mest romantiske dag.

Den legendariske forfatter Charles Dickens opsummerede engang byen helt perfekt: ”Hvilket fantastisk indtryk Paris gav mig. Det er det mest vindunderlige sted i verden!”

 

Dagens Gossip