Osbourne afslører dyb sygdomshemmelighed

Tv-personligheden Sharon Osbourne er kendt for at være meget åben omkring sit livs op- og nedture, men én hemmelighed har hun holdt fra offentligheden gennem 16 år: At hun lider af depression og dagligt kæmper mod mørket.

Det afslørede hun pludseligt i sit talkshow The Talk, hvor værterne talte om komikeren Wayne Bradys åbenhed omkring sin depression. Men så tog samtalen en meget personlig drejning:

- Jeg har taget medicin mod depression i 16 år, afslørede Sharon Osbourne midt i snakken.

- Det har du aldrig nogensinde fortalt, udbrød medværten Aisha Tyler, hvilket fik Osbourne til at svare:

- Der er jo aldrig nogen, som har spurgt, hvorefter hun uddybede sin mangeårige hemmelighed:

- Nogle dage er bedre end andre. Men andre dage har man bare lyst til at trække en dyne over hovedet og blive i sengen og lave ingenting, sagde Osbourne, der samtidig fortalte, at hun stadig får hjælp til at kæmpe mod de mørke tanker.

Depression er ikke den eneste sygdom, Sharon Osbourne er blevet ramt af. I 2002 blev hun diagnosticeret med tarmkræft, og i 2012 fik hun fjernet begge bryster, fordi lægerne opdagede et gen, der bragte hende i højrisikozonen for at udvikle brystkræft.

Sharon Osbournes mand, Ozzy Osbourne, har for nylig åbent op til avisen The Sun omkring angsten for at miste sin kone gennem 32 år til cancer:

- Kræften var så aggressiv, og Sharon blev meget, meget syg. Hun havde anfald og var nærmest ligesom eksorcisten. Jeg troede virkelig, jeg ville miste hende, sagde Ozzy Osbourne, der er stolt over konens ukuelige kampvilje:

- Hun er den sejeste kvinde, jeg kender.

Sharon og Ozzy Osbourne har tre børn sammen, hvoraf Jack og Kelly Osbourne også arbejder i showbusiness.

Newspaq

 

Dagens Gossip