Oscar-fest holdt danske kendisser vågne

Rigtig mange danskere havde natten til mandag skiftet sengen ud med sofa og popcorn i anledning af den årlige Oscar-prisuddeling.

Blandt disse danskere var også en hel del kendisser, som fra prisuddelingen i Hollywood blandet andet kunne se filmen "Birdman" snuppe prisen for bedste film.

For eksempel lagde både sangerinden MØ og skuespillerinden Christiane Schaumburg-Müller billeder fra deres Oscar-nat op på deres Instagram-profiler.

Og det samme gjorde den 32-årige danser Silas Holst, der sent søndag aften således uploadede et billede, der forestiller plakaterne til de to Oscar-nominerede film "Boyhood" og "Whiplash".

- Jo flere Oscars til disse to film, jo bedre, skriver den tidligere Vild med Dans-vinder.

Selv om de to Holst-favoritter ikke løb med de mest prestigefyldte statuetter søndag nat, kan danskeren trøste sig med, at begge film høstede priser for de bedste biroller.

J.K. Simmons vandt således en pris for sin præstation som musiklæreren i "Whiplash", mens Patricia Arquette tog en gylden statuette for sin mor-rolle i "Boyhood".

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip