Oscar-stjerne: Det var pinligt at være fattig

Hun kommer ikke ligefrem fra verdens bedste kår.

Men "Million Dollar Baby"-stjernen Hilary Swank har kæmpet sig til en status som en af Hollywoods bedste skuespillerinder, selv om hun som barn ofte følte sig udenfor, fordi hun boede i en trailerpark sammen med sine forældre.

Det skriver Vulture Magazine.

- Alle har nok på et eller andet tidspunkt følt sig udenfor. Sådan følte jeg ofte, da jeg var barn, fordi jeg skammede mig over at bo i en trailerpark, siger den Oscar-vindende skuespillerinde.

Og når Swank ikke følte, at hun hørte hjemme nogen steder, søgte hun tilflugt i film, fordi hun kunne se sig selv i mange af karaktererne.

- Jeg så mange film, fordi karaktererne udtrykte de følelser, som jeg oplevede. Jeg følte, at filmene forstod mig, og på den måde blev de mine venner. Det er vildt, at film kan have så stor en kraft, synes jeg, siger den 40-årige amerikaner.

Snart er skuespillerinden selv aktuel i en ny film, som måske har samme gennemslagskraft. I hvert fald spiller hun sammen med Tommy Lee Jones en hovedrolle i "The Homesman", der har dansk premiere den 4. december.

Hilary Swank har to gange vundet en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle. Første gang i 2000 for sin rolle i filmen "Boys don't Cry" og anden gang i 2005 for sin rolle i "Million Dollar Baby".

Newspaq

 

Dagens Gossip