Oscar-vinder dropper rolle som nuttet bjørn

Det lyder næsten som en ægteskab, der ikke holdt, når den britiske skuespiller, Colin Firth, forklarer, hvorfor han alligevel ikke skal lægge stemme til den nysgerrige bjørn, Paddington, i filmen af samme navn.

Det er nemlig med vemod i sindet, at instruktøren, Paul King, og Firth sammen er blevet enige om at droppe ham til rollen. Det skriver BBC News.

- Efter en periode, hvor vi har benægtet, at det ikke gik, har vi nu valgt at opsige samarbejdet på en fornuftig måde, lyder det fra Colin Firth ifølge BBC News.

Bruddet kommer som en stor overraskelse for mange, da filmen er sat til at have premiere allerede i november, og fordi Firth allerede har indtalt sin stemme til langt størstedelen af filmen.

- Det er bittersødt at se denne dejlige skabning (bjørnen Paddington red.) tage form for så at komme til den triste erkendelse, at han simpelthen ikke har min stemme, siger Colin Firth til Entertainment Weekly ifølge BBC News.

Selvom det også er en utrolig tung beslutning for instruktøren, Paul King, så er der ingen sure miner fra hans side.

- Jeg kan ikke takke Colin Firth nok for hans bidrag til filmen, siger han og fortsætter.

- Vi elsker hans stemme, og vi elsker bjørnen. Men da vi pludselig kunne se, at bjørnen blev yngre, blev vi enige om, at de alligevel ikke passede sammen. Så det er med et tungt hjerte, at vi er blevet enige om at gå hver til sit, fortæller Paul King til BBC News.

Paul King og resten af produktionen har nu voldsomt travlt med at finde en ny mere passende og yngre afløser for Colin Firth, hvis planen om premiere i november skal holde.

De forventer at offentliggøre en afløser i løbet af de kommende uger.

Newspaq

 

Dagens Gossip