Otte træk, mænd finder attraktive hos kvinder

Den amerikanske blogger Bob Fee er klar over, at mange mænd går efter forfærdelige kvinder, fordi de er smukke.

Kvinder, som er helt forkerte for dem.

Men den jagt er overfladisk.

Derfor har han lavet en liste over personlige egenskaber, som han mener er vigtige hos en kvinde, hvis man skal have et længerevarende forhold.

1. Hun har en lidenskab for noget. Hvad som helst.
Når en kvinde er passioneret omkring noget, kan du gøre mange specielle ting for hende. Blomster er altid gode, men hvis hun nu har en interesse for.. eksotiske fisk for eksempel, kan du overraske hende med en sjælden fisk fra Thailand. At have en passion giver jer begge noget at dele og lære om hinanden. Hvis hendes hobby er at se Netflix, er der ikke meget andet, I kan lave, end se fjernsyn.

2. Humoristisk sans. 
Du behøver ikke være komiker, men der er få ting, som er mere attraktive ved en kvinde, end at hun kan få dig til at grine.

3. Hun er handlekraftig.
Der er stor forskel på at være bestemmende og handlekraftig. Handlekraftig betyder, at du kan træffe beslutninger og stå ved dem.

Du ved, hvad du vil, og du er villig til at gå efter det. Handlekraftig betyder ikke, at du holder op med at tale i tre dage, hvis I begge ikke vil på samme restaurant, men hvis du har et mål, vil du sikre dig, at du når det.

Læs også: 8 måder sex gør dig sundere

4. Hun lægger mærke til de små ting.
Jeg kom engang sammen med en pige. En dag i telefonen nævnte hun, at hun elskede at få nye strømper.

Næste gang, jeg hentede hende, lå der en lille pakke på sædet af bilen. Hun åbnede den og så, at det var et par søde sokker. Hun så forvirret ud og spurgte, hvorfor jeg havde købt dem.

Jeg sagde, at jeg var kommet i tanke om, at hun havde sagt, hun elskede nye strømper. Hun proppede dem hurtigt ned i tasken.

Jeg ved, det ikke var en stor, dyr gave, men det er altid rart at være sammen med en, der sætter pris på de små ting.

5. Venlighed.
Det er ligegyldigt, hvor smuk du er, hvis du er ondsindet. En, der er venlig mod dem, de ikke kan få noget ud af, bliver beundret.

Hvis hun også er venlig mod din familie, vil de elske hende for evigt.

6. Hun er sej sammen med dine venner.
Hun behøver ikke at give krammere og tylle øl med gutterne, men hvis hun kommer godt ud af det med dine venner, er det smukt. Det går selvfølgelig begge veje.

7. Hun har sin egen stil.
Det er ligegyldigt hvilken stil, bare hun dyrker den. Og den er hygiejnisk. Jeg datede engang en pige, som holdt op med at barbere alt kropshår, fordi hun mente, alle, der kunne lide det hårløse look, lignede pædofile.

Måske er de ikke tiltrukkede af børn. Måske kan de bare ikke lide, at du holder op med at barbere dig og gå i bad og lugter som en dyreforretning?

Læs også: Disse 6 store sexfejl begår mænd i sengen

8. Hun er glad. 
Ingen er glade hele tiden, men hvis du begynder at græde, hver gang du får en drink og snakker om din ekskæreste, er det ikke særlig sjovt.

Vær glad ved det, du har. Ikke tilfreds og resigneret, men glad. Oven i slipper du for de der forfærdelige fyre, som går op til fremmede piger i baren og siger “Hvorfor smiler du ikke?”.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip