Ove C.: FCN vil reagere på store klø

FC Nordsjælland fik en ordentlig lussing på 0-4, da holdet mødte Esbjerg fB mandag i sæsonens første runde.

Men det får ikke Viborgs cheftræner, Ove Christensen, til at ånde lettet op, inden hans oprykkerhold drager til Farum for at møde nordsjællænderne i anden runde fredag.

Tværtimod.

- Vi har fra start af sagt, at det er en hård kamp, vi får allerede i anden runde. Og det er vi kun blevet endnu mere overbeviste om, at det bliver nu (efter Nordsjællands nederlag til Esbjerg, red.).

- For det vil Nordsjælland reagere på, og det gør det ikke lettere for os, siger Ove Christensen.

Viborg FF sikrede sig i slutningen af sidste sæson oprykning til landets bedste fodboldrække.

Så klubben formodes at skulle kæmpe med i bunden af Superligaen i modsætning til FC Nordsjælland, der de seneste to år har mænget sig godt med mestrene fra FC København i toppen.

Alligevel formåede viborgenserne at spille 2-2 mod randrusianerne i deres åbningskamp, mens sidste års sølvvindere fik et ordentlig rap over nallerne i Esbjerg.

- Jeg tror, at det kom lidt bag på FC Nordsjælland, at de fik så vanskelig en premiere, som de gjorde i Esbjerg. Og det kom også lidt bag på mig.

- Men jeg ved godt, at man ikke pludselig går fra at være sølvvinder, forrige års guldvinder og Champions League-deltager til at være et hold, der ingenting kan.

- Så vi får en stor udfordring på fredag. Men vi glæder os egentlig til den, og vi vil gå benhårdt efter at få point, ligesom vi gjorde mod Randers, siger Ove Christensen.

Opgøret mellem FC Nordsjælland og Viborg FF fløjtes i gang klokken 18.30.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip