Ove C og Viborg kan spille med på alle parametre

Ove Christensen har beklaget sig over, at Viborg-ledelsen har handlet for langsomt i sommerpausen. Flere spillere er kommet for sent til klubben, og det er ikke godt nok. Det kan til gengæld ikke ses på banen i øjeblikket, hvor Viborg ganske overraskende allerede har hentet to point i to kampe.

- Vi er på rette vej. Vi kan spille med på alle parametre. To point er vigtige for os i forhold til de kampe, der kommer fremover, sagde Viborg-træner, Ove Christensen til TV3 Sport1 efter kampen mod FCN.

Gæsterne fra Viborg kom rigtig skidt fra start og indkasserede et mål efter frispark bare to minutter inde i første halvleg.

- Vi havde jo ikke forestillet os, at vi skulle indkassere et mål på standardsituation mod de små folk fra FC Nordsjælland. Så på baggrund af at vores gameplan blev ødelagt allerede efter halvandet minut, så er vi nødt til at være til at være tilfredse med et point, sagde Ove Christensen, der kunne se sit mandskab spille som forvandlet i anden halvleg.

- Vi blev enige om at presse i blok og få fart i spillet. Vi fik korrigeret forsvarsspillet, og så handler det mest af alt om et mentalt arbejde. Jeg var meget konfronterende i pausen, for spillerne begyndte at resignere og se ud som om, at det var i orden med et hæderligt nederlag. Det er faktisk vores ældste spillere, der døjer med at komme i Superligaomdrejninger. Det er lidt mærkeligt, sagde Ove Christensen.

 

Dagens Gossip