Ove Pedersen: Positivt vi kan være ærgerlige

Skrevet af admin

07/06/2015

Dagens topnyheder

OB sluttede søndag aften sæsonen i Alka Superligaen af med et 0-2-nederlag til Randers FC hjemme på Trefor Park i Odense. Resultatet betyder, at fynboerne slutter som nummer ni.

Odense-klubben har haft en turbulent sæson, hvor cheftræner Troels Bech i efteråret blev fyret og erstattet med Ove Pedersen, der blev hentet ind for at forbedre resultaterne og indfri klubbens målsætning om top syv.

- Det er egentlig positivt, at vi nu her efter sæsonafslutningen står i en situation, hvor vi kan tillade os at være ærgerlige over, at vi ikke nåede målsætningen om en plads blandt de syv bedste i Superligaen.

- Tilbage i oktober fik vi tudet ørerne fulde om, at det var respektløst at holde fast i vores målsætning om top syv.

- Vi fik at vide, at vi skulle blive realistiske og bare koncentrere os om at få holdet reddet. Det har vi gjort, og vi har været ydmyge omkring det, lyder det fra Ove Pedersen.

Han erkender, at fynboernes sæsonafslutning ikke har været god nok, og det er årsagen til, at klubben ikke sluttede højere oppe.

- Vi har kun fået to point i de sidste fire kampe, selvom vi kunne have vundet dem alle. Men det skal selvfølgelig ikke ødelægge helheden, for vores minimummålsætning var at hente 40 point, og det gjorde vi forleden i Hobro, siger han.

Når sæsonen er kommet på afstand, vil den 60-årige cheftræner dog alligevel blåstemple sæsonen på trods af den endelige slutplacering.

- Selvom vi er skuffede lige nu, så kan vi dog alligevel tillade os at kalde sæsonen godkendt, når der er faldet ro på, siger Ove Pedersen, og fortsætter:

- Jeg holder dog fast i, at det er positivt, vi kan være ærgerlige over, at vi ikke landede i top syv.

Ove Pedersen stopper nu i OB, og han afløses af Kent Nielsen, der kommer til fra AaB.

/ritzau/