Over 20.000 er tilmeldt landsstævnet i Esbjerg

DGIs landsstævne, som finder sted fra den 4. til den 7. juli 2013, har nået en milepæl. En måned inden tilmeldingsfristen udløb steg billetprisen med 145 kroner, og da der blev gjort status på antallet af tilmeldte, viste tallet 20.543.

- Vores mål har været at få mellem 20 og 25.000 deltagere, og vi er rigtig glade for, at vi har nået det mål, en måned inden tilmeldingsfristen udløber. Det har vi ikke prøvet i mange år, og det viser noget om, at interessen for breddeidrætsevents er stigende. Danskerne vil gerne dyrke idræt med andre, og de vil gerne prøve nye typer af idrætter, siger Søren Brixen, der er direktør i DGI.

DGI oplyser, at statsminister Helle Thorning-Schmidt har sagt ja til at holde landsstævnets åbningstale på Blue Water Arena den 4. juli, mens kulturminister Marianne Jelved holder afslutningstalen den 7. juli.

Det er DGI og Esbjerg Kommune, der i fællesskab står bag landsstævnet. I fire dage kan deltagerne forvente et brag af idrætsoplevelser. Og de foreløbige tal viser, at et stort antal unge er klar til landsstævnet.

 

Dagens Gossip