Overbevisende dansk indsats i Tjekkiet

21/05/2013 00:02

Elo Christoffersen

Nyheder
For syvendeår i træk drog en dansk brydedelegation, med KIF Brydning i spidsen, til stævne hos de tjekkiske brydevenner i Kladno ved Prag i Tjekkiet. Turen, der er arrangeret og finansieret af KIF Brydning, er blevet en tradition, hvor både brydere og forældre bliver rystet godt sammen på tværs af både klubber og aldersklasser, hvor alle får en fantastisk brydeoplevelse udover det sædvanlige. Således gik det også i år, hvor man efter 12 timers buskørsel fredag morgen landede på det gule marked i Prag, hvor børnene fik rig mulighed for at bruge deres lommepenge, samt se lidt af Prags store historiske turistattraktioner. Lørdag morgen startede stævnet, hvor KIF Brydning havde 14 brydere til start. Lasse Webber og Luckas Schrøder, der begge er forholdsvis nye i sporten, havde trods god brydning ikke en chance mod de stærke østeuropæiske brydere. Anders Husted var uheldig i hans lodtrækning og blev hurtigt slået ud af den senere vinder i hans vægtklasse. Emil Vendeltorp gik fuldstændig uimponeret til opgaven og opnåede trods et par trykkede ribben to sejre, som førte ham til bronze finalen som han vandt. Emil Moos var lidt mere trykket på dagen og blev slået ud af turneringen efter to nederlag og en sejr i hans 16 mand store vægtklasse. Nicolaj Schrøder startede dagen som lyn og torden, og viste effektiv brydning fra starten. Efter tre hårde kampe ventede den sidste puljekamp, her var kræfterne næsten sluppet op. Det lykekdes dog for Nikolaj at mane sig op til endnu en kraftpræstation og han sikrede sig dermed en plads i finalen om søndagen. Her måtte Nikolaj se sig besejret af en stærk Belgier, som på dagen var en bedre bryder.

Mest læste i dag

For syvendeår i træk drog en dansk brydedelegation, med KIF Brydning i spidsen, til stævne hos de tjekkiske brydevenner i Kladno ved Prag i Tjekkiet.

Turen, der er arrangeret og finansieret af KIF Brydning, er blevet en tradition, hvor både brydere og forældre bliver rystet godt sammen på tværs af både klubber og aldersklasser, hvor alle får en fantastisk brydeoplevelse udover det sædvanlige.

Således gik det også i år, hvor man efter 12 timers buskørsel fredag morgen landede på det gule marked i Prag, hvor børnene fik rig mulighed for at bruge deres lommepenge, samt se lidt af Prags store historiske turistattraktioner.

Lørdag morgen startede stævnet, hvor KIF Brydning havde 14 brydere til start. Lasse Webber og Luckas Schrøder, der begge er forholdsvis nye i sporten, havde trods god brydning ikke en chance mod de stærke østeuropæiske brydere.

Anders Husted var uheldig i hans lodtrækning og blev hurtigt slået ud af den senere vinder i hans vægtklasse.

Emil Vendeltorp gik fuldstændig uimponeret til opgaven og opnåede trods et par trykkede ribben to sejre, som førte ham til bronze finalen som han vandt.

Emil Moos var lidt mere trykket på dagen og blev slået ud af turneringen efter to nederlag og en sejr i hans 16 mand store vægtklasse.

Nicolaj Schrøder startede dagen som lyn og torden, og viste effektiv brydning fra starten. Efter tre hårde kampe ventede den sidste puljekamp, her var kræfterne næsten sluppet op. Det lykekdes dog for Nikolaj at mane sig op til endnu en kraftpræstation og han sikrede sig dermed en plads i finalen om søndagen. Her måtte Nikolaj se sig besejret af en stærk Belgier, som på dagen var en bedre bryder.