Overleveren fra Bangladesh har det »fantastisk«

Det vurderer de læger, der har tilset hende efter redningsaktionen.

»Hun har det fantastisk,« siger militærlægen Fakrul Islam til nyhedsbureauet AFP.

»Hun spiser mad og frugter. Alle hendes indre organer er okay,« siger han.

Redningen af den unge kvinde blev vist på direkte TV, og hun formåede at smile til forsamlingen, mens hun blev båret ind i en ambulance. Den bragte hende til intensivafdelingen på et lokalt hospital.

Umiddelbart efter Reshmas redning fortalte redningsfolk, at Reshma ikke havde adgang til vand i det hulrum, hun opholdt sig i siden ulykken 24. april.

Men lægerne, der har behandlet hende, siger nu, at Reshma tilsyneladende har fundet både kiks og vand, som hun har overlevet på.

Reshma, der arbejdede som syerske på anden sal i det ni etager høje Rana Plaza i udkanten af millionbyen Dhaka, er nu genforenet med sin mor, bror og søster, og lægerne håber, at hendes hukommelse i de kommende dage forbedrer sig.

»Først da kan vi få et klart billede af, hvordan hun overlevede i 17 dage under så varme og fugtige forhold,« siger kaptajn Ibrahimul Islam til AFP.

Lørdag steg dødstallet efter den omfattende katastrofe yderligere. Nu har mindst 1.084 personer mistet livet som konsekvens af tekstilfabrikkens sammenstyrtning 24. april.

 

Dagens Gossip