Oversigt: Her bliver trafikken tættest i sommerferien

A/S Storebælt forventer, at der bliver størst pres på betalingsanlægget lørdag 13. juli og lørdag 20. juli, hvor op mod 5.000 biler vil køre over forbindelsen i de travleste perioder mellem klokken 11 og 14.

Vejdirektoratet forventer risiko for tæt trafik og kødannelser over hele landet fra denne weekend og frem til uge 30 i tidsrummet klokken 8 til 20, mens det i uge 31 og 32 primært vil være i weekenderne, at trafikken volder problemer.

Der bliver tale om tæt trafik til og fra sommerhusområderne og til og fra udlandet på især fredage og lørdage. Det samme gælder trafikken i Tyskland.

På de danske motorveje bliver trafikken især meget tæt - blandt andet grundet vejarbejde - på stykket mellem Hornstup og Fredericia på E45, på E20 Køge Bugt motorvejen, på E47/E55 Sydmotorvejen i begge retninger samt på E20 på det vestlige Fyn.

I Københavns Lufthavn og i Billund Lufthavn opfordrer man til, at rejsende foretager online check-in hjemmefra eller via selvbetjeningsmaskiner i lufthavnen. Samtidig er det særligt vigtigt at komme i god tid inden flyafgang i de kommende uger.

 

Dagens Gossip