Oversigt: Syv spriitbilister taget i Sydsjælland i weekenden

03/12/2012 11:20

Holger Madsen

Nyheder
Politiet i Sydsjælland havde i weekenden travlt med at stoppe spritibilister, og det blev til syv ialt. Den første kom fredag aften klokken 23.26, hvor fik politiet en anmeldelse om en varebil der holdt i nødsporet på Sydmotorvejen ved Lundby. Føreren var en 29-årig mand fra Stege. Den 29-årige ville ikke medvirke i en alkotest. Han blev derfor anholdt, sigtet for spirituskørsel og kørt på skadestuen, hvor han fik udtaget en blodprøve, som senere vil vise mandens promille. Og elllers har der været følgende seks sager: Lørdag klokken 01.50 standsede politiet en 49-årig mand fra Kettinge på Bredgade i Nakskov. En alkometertest afslørede, at den 49-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Lørdag klokken 16.55 fik politiet en anmeldelse om en beruset bilist der holdt på en tankstation på Gaabensevej i Nykøbing. Politiet tog kontakt til den 50-årig mand, der var fra Væggerløse. En alkometertest afslørede, at den 50-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Lørdag klokken 20.26 standsede politiet en 67-årig mand fra Næstved på Parkvej i Næstved. En alkometertest afslørede, at den 67-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Søndag klokken 00.08 standsede politiet en 51-årig mand fra Haslev på Kalundborgvej i Slagelse. En alkometertest afslørede, at den 51-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Søndag klokken 01.33 standsede politiet en 43-årig kvinde fra Korsør på Storebæltsvej i Korsør. En alkometertest afslørede, at den 43-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Søndag klokken 05.05 standsede politiet en 20-årig mand fra Stubbekøbing, der kom kørende på Skovalleen i Nykøbing Falster. En test viste, at den 20-årige var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Mest læste i dag

Politiet i Sydsjælland havde i weekenden travlt med at stoppe spritibilister, og det blev til syv ialt.

Den første kom fredag aften klokken 23.26, hvor fik politiet en anmeldelse om en varebil der holdt i nødsporet på Sydmotorvejen ved Lundby. Føreren var en 29-årig mand fra Stege.

Den 29-årige ville ikke medvirke i en alkotest. Han blev derfor anholdt, sigtet for spirituskørsel og kørt på skadestuen, hvor han fik udtaget en blodprøve, som senere vil vise mandens promille.

Og elllers har der været følgende seks sager:

Lørdag klokken 01.50 standsede politiet en 49-årig mand fra Kettinge på Bredgade i Nakskov. En alkometertest afslørede, at den 49-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Lørdag klokken 16.55 fik politiet en anmeldelse om en beruset bilist der holdt på en tankstation på Gaabensevej i Nykøbing. Politiet tog kontakt til den 50-årig mand, der var fra Væggerløse. En alkometertest afslørede, at den 50-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Lørdag klokken 20.26 standsede politiet en 67-årig mand fra Næstved på Parkvej i Næstved. En alkometertest afslørede, at den 67-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 00.08 standsede politiet en 51-årig mand fra Haslev på Kalundborgvej i Slagelse. En alkometertest afslørede, at den 51-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 01.33 standsede politiet en 43-årig kvinde fra Korsør på Storebæltsvej i Korsør. En alkometertest afslørede, at den 43-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og hun blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 05.05 standsede politiet en 20-årig mand fra Stubbekøbing, der kom kørende på Skovalleen i Nykøbing Falster. En test viste, at den 20-årige var påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.