Overvejer plastikkirurgi: Halle Berry er hårdt presset af sin alder

Som ung, smuk og talentfuld er det nemmere for Hollywoods skuespillerinder at lande en filmrolle, men når alderen begynder at sætte sine spor på ansigt og krop, bliver der længere til rampelyset.

Derfor kan den eneste løsning være at få strammet ansigtet op, fortæller Halle Berry åbenhjertigt i en chat med Yahoo! Beauty.

- Der er et pres. Når du ser alle omkring dig gøre det, er der øjeblikke, hvor man tænker: "Burde jeg gøre det samme for at holde mig i live i denne branche," skriver den 48-årige skuespillerinde og indrømmer, at hun stadig kan føle sig ekstremt presset.

- Jeg vil ikke lyve og sige, at jeg aldrig får den slags tanker, for der altid er nogen, der foreslår mig det, skriver hun videre.

Halle Berry har både været model og også repræsenteret eksklusive modehuse, men skuespillerinden, der næste år fylder 50 år, har besluttet sig for at stå ved sin krop, som den er.

- Jeg bliver nødt til at minde mig selv om, at det ikke handler så meget om mit udseende. Aldring er naturligt, og det kommer til at ske for os alle, skriver Berry og slår fast:

- Jeg vil bare gerne ligne mig selv, også selv om det bliver en ældre version af mig.

Skuespillerinden har to børn, datteren Nahla på seks år, og den et-årige søn Maceo.

I 2002 vandt Halle Berry en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle for filmen "Monster's Ball" og blev dermed den første afroamerikanske kvinde til at vinde i den kategori.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip