Özil klager over manglende respekt i Madrid

En af verdens største fodboldklubber og en af Europas bedste spillere er røget i krig, og det går ikke stille for sig.

Det hele begyndte tidligere på ugen, da den spanske avis ABC hævdede, at Real-præsident Florentino Pérez på et lukket møde med Real Madrid-medlemmer fortalte, at Özil havde travlt med at jagte damer og mødte træt op til træning efter sene aftener.

Det fik Mustafa Özil, farmand og agent, til at miste besindelsen, og han har truet Real Madrid med sagsanlæg og kaldt Florentino Pérez for en mand uden ære, hvilket ikke er så velset i de latinske lande.

Torsdag var det så hovedpersonen selv, der blandede sig, da Mesut Özil blev præsenteret for pressen efter sit 377 mio. kr. dyre skifte fra Real til Arsenal på sidste dag af transfervinduet.

Og Özil slog fast, at han aldrig har opført sig uprofessionelt.

- Folk som kender mig, ved hvor professionel jeg er. Se bare hvor mange kampe, jeg har spillet de seneste år. Jeg har spillet 159 kampe. Hvis du ikke er professionel i dit liv, så kan du umuligt spille så mange kampe. Jeg er ligeglad med alle rygterne. Jeg er på en ny mission her i Arsenal. Jeg er i London nu, og jeg vil kæmpe hårdt for at få klubben op i toppen af Premier League, sagde en rolig og smilende Özil.

Han kunne dog ikke stå for at sende en sviner tilbage til Spanien, efter Real Madrid solgte ham, da man købte Gareth Bale for 750 mio. kr.

- Jeg fik aldrig respekt eller tillid der. Det var svært for mig. Da jeg talte med Arsene (Wenger, red.) i telefonen, var han fuld af respekt, og det er sådan noget, en spiller har brug for, forklarede den tyske stjerne.

- Selvfølgelig havde jeg det også godt i Madrid. Du kunne se på fansene og spillernes reaktion, at de ikke forstod, at jeg blev solgt. Men sådan er fodbold, og jeg vil gå mine egne vegne her, sagde Özil.

Han er flere steder i England kåret som transfervinduets bedste køb, og det er samtidig Arsenals dyreste indkøb nogensinde. Nu er han i betragtning til startopstillingen mod Sunderland på lørdag.

- Jeg glæder mig til at prøve at spille i Premier League, som er den bedste liga i verden, fordi så mange hold har så mange gode spillere. I Spanien er det kun Barcelona og Real Madrid, der kan vinde ligaen, sagde Mesut Özil.

 

Dagens Gossip