Påsat brand under beboelsesejendom

Torsdag aften udbrød der brand i et kælderrum på Varbergvej i Haderslev.

- Ukendte gerningsmænd havde sat ild i kælderen ved hjælp brandbare væsker. Der var kraftig røgudvikling fra kælderen, men heldigvis gik ilden ud af sig selv, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjylland Erik Lindholdt til bt.dk.

Politiet har intet bud på, hvorfor nogen skulle have lyst til at sætte ild til netop denne ejendom, men noget tyder på, at beboerne skal prise sig lykkelige for, at branden ikke udviklede sig.

- Brandbare væsker er ikke sådan at spøge med. De udgiver dampe, og kommer der varme til, så kan det lave en eksplosionsbrand. Så kan det hurtigt gå galt i sådan en etageejendom. Så det er noget, vi ser på med stor alvor, siger vagtchefen.

Ingen har tilsyneladende set nogen på stedet, men politiet er overbeviste om, at branden er påsat.

Branden blev opdaget omkring klokken halv otte torsdag aften. Et tidspunkt, hvor der ifølge politiet burde være gode chancer for, at nogen har set noget. Derfor er politiet i Syd- og Sønderjylland meget interesserede i at høre fra eventuelle vidner. Henvendelser til politiet på 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip