Pakistanere brænder flag af i Charlie Hebdo-protest

Tusindvis af vrede pakistanere har søndag været på gaden i adskillige store byer i protest mod det seneste nummer af det franske satiremagasin Charlie Hebdo.

Udgaven er den første siden terrorangrebet i Paris den 7. januar og havde en karikatur af profeten Muhammed på forsiden, hvilket har ført til demonstrationer i mange lande.

I flere byer er det franske flag blevet brændt af sammen med portrætter af den franske præsident, François Hollande, og flere tegnere fra Charlie Hebdo.

Der meldes om 6000 demonstranter i Lahore og 2000 demonstranter i Karachi.

I byen Multan, der ligger omkring 560 kilometer syd for Islamabad, råbte demonstranterne "vi er ikke Charlie, vi er Kouachi" med reference til de to brødre, der stod bag det blodige angreb mod Charlie Hebdo.

Pakistansk politi stødte fredag sammen med demonstranter i den pakistanske havneby Karachi, hvor der var voldsomme protester mod den franske satireavis Charlie Hebdos forsidetegning af profeten Muhammed.

Politiet affyrede varselsskud og brugte vandkanoner mod de tohundrede demonstranter, der ifølge flere medier var samlet ved det franske konsulat i byen.

/ritzau/AFP

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip