Palace klar til kamp om 750 millioner kr.

Det er nemlig forskellen på, hvis det lykkes at vinde over Watford i play-off finalen i Championship, end hvis det mislykkes - p.g.a. de mange penge, som holdene i Premier League får ud af deres tv-rettigheder.

Crystal Palace er klar til finalen takket være en sejr på 2-0 ude over Brighton & Hove Albion, som ellers var det mest formstærke af de fire hold, der nåede frem til semifinalerne.

Den første kamp i London var endt 0-0, og det var også stillingen på den engelske sydkyst, indtil der manglede 20 minutter.

Da sendte Wilfried Zaha med et hovedstød gæsterne foran, og kort før tid øgede han til 2-0 på et drøn af et skud, hvor bolden endte i mål via overliggeren.

Wilfried Zaha blev egentlig købt inden denne sæson af Manchester United, som dog har lejet den ivoriansk fødte Zaha ud til hans moderklub i denne sæson.

Finalens modstander, Watford, kom i finalen ved at slå Kasper Schmeichels Leicester City på et mål langt inde i overtiden.

Watford har ikke været i Premier League siden 2007. Crystal Palace har ikke været i det bedste selskab siden 2005.

De to automatiske oprykkere er fundet. Det blev Cardiff City og Hull City.

Play-off finalen spilles 27. maj på Wembley i London. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip