Pandora vil sætte skub i væksten i Kina

Pandora har indgået en ny distributionsaftale i Kina med Hongkong-virksomheden Oracle, der siden 2011 har stået for salget af de danske smykker i det store land østpå.

Aftalen skulle gøre det muligt at etablere sig hurtigere i Kina, hvor indtjeningspotentialet er stort og uforløst, lyder det fra smykkevirksomheden.

- Kina er en enorm mulighed for Pandora. Det er verdens største smykkemarked, og vores tilstedeværelse i landet er i dag lille.

- Med det nye samarbejde med Oracle opnår vi direkte adgang til og kontrol med dette yderst attraktive marked, hvilket gør os i stand til at forøge vores tilstedeværelse signifikant over de kommende år, siger koncerndirektør Allan Leighton i en pressemeddelelse.

Som et led i aftalen køber Pandora hovedparten af de kinesiske distributionsrettigheder tilbage af Oracle med virkning fra 2018.

Prisen afgøres af de økonomiske resultater i Kina, og første rate på cirka 100 millioner kroner forfalder til betaling 1. juli i år.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip