Pas på dette fyrværkeri-batteri: Du må ikke tænde det

30/12/2014 21:00

Sol Stoffregen

Nyheder
Fyrværkeri-importøren DPA Fireworks, der holder til i Holmegård på Sydsjælland, advarer mod et karakteristisk gult 77-skuds batteri fra Dragon Fireworks. Batteriet bør afleveres tilbage til købsstedet, lyder anbefalingen. Det skriver TV2. DPA Fireworks har lavet testaffyringer, og konklusionen lyder: - I et par tilfælde er nogle af skuddene ikke gået højt nok op, men er eksploderet ud til siderne i stedet for opad, som de burde. Derfor har vi for en sikkerheds skyld valgt at tilbagekalde alle de solgte batterier, fortæller medindehaver af DPA Fireworks Brian Lang Petersen til tv2.dk. Batteriet, som kan ses på billedet, er solgt 17 steder på Sjællænd, Fyn og i det sydlige Jylland. Og DPA Fireworks vurderer, at der er distribueret i omegnen af 750 af slagsen.

Mest læste i dag

Fyrværkeri-importøren DPA Fireworks, der holder til i Holmegård på Sydsjælland, advarer mod et karakteristisk gult 77-skuds batteri fra Dragon Fireworks. Batteriet bør afleveres tilbage til købsstedet, lyder anbefalingen. Det skriver TV2.

DPA Fireworks har lavet testaffyringer, og konklusionen lyder:

- I et par tilfælde er nogle af skuddene ikke gået højt nok op, men er eksploderet ud til siderne i stedet for opad, som de burde. Derfor har vi for en sikkerheds skyld valgt at tilbagekalde alle de solgte batterier, fortæller medindehaver af DPA Fireworks Brian Lang Petersen til tv2.dk.

Batteriet, som kan ses på billedet, er solgt 17 steder på Sjællænd, Fyn og i det sydlige Jylland. Og DPA Fireworks vurderer, at der er distribueret i omegnen af 750 af slagsen.