Pellegrini tættere på City: Jeg forlader Malaga

22/05/2013 18:48

BNB

Nyheder
Det skete, da den 59-årige træner annoncerede, at han forlader Malaga, som han ellers førte til kvartfinalen i Champions League, hvor de tabte til Borussia Dortmund.- Jeg forlader ikke klubben p.g.a. penge, men fordi jeg har fået sportsligt mere attraktivt tilbud, sagde Manuel Pellegrini ifølge BBC.- På søndag står jeg for sidste gang i spidsen for holdet hjemme på Rosaleda. Jeg vil gerne takke klubben for den tillid, den har vist mig, tilføjede han.Manuel Pellegrini har tidligere været træner i Villarreal, som han førte til semifinalen i Champions League i 2006. Han har også været træner for Real Madrid, men der blev han fyret til fordel for José Mourinho i 2010.Manchester City befinder sig i øjeblikket i USA, hvor den assisterende manager, Brian Kidd, står for træningen og hold-udtagelsen i en række opvisningskampe.

Mest læste i dag

Det skete, da den 59-årige træner annoncerede, at han forlader Malaga, som han ellers førte til kvartfinalen i Champions League, hvor de tabte til Borussia Dortmund.

- Jeg forlader ikke klubben p.g.a. penge, men fordi jeg har fået sportsligt mere attraktivt tilbud, sagde Manuel Pellegrini ifølge BBC.

- På søndag står jeg for sidste gang i spidsen for holdet hjemme på Rosaleda. Jeg vil gerne takke klubben for den tillid, den har vist mig, tilføjede han.

Manuel Pellegrini har tidligere været træner i Villarreal, som han førte til semifinalen i Champions League i 2006. Han har også været træner for Real Madrid, men der blev han fyret til fordel for José Mourinho i 2010.

Manchester City befinder sig i øjeblikket i USA, hvor den assisterende manager, Brian Kidd, står for træningen og hold-udtagelsen i en række opvisningskampe.