Pernille Højmark: Det skal min nye mand have

Skuespilleren Pernille Højmark, der er kendt fra tv-serierne Krøniken og Taxa og som forsanger i bandet Sweethearts, har oplevet krælighed i mange forskellige afskygninger.

Det fortæller hun i sin nye ærlige og personlige bog ’Først nu ved jeg intet’.

- Jeg har, helt overordnet, haft tre mænd i mit liv: Desperadoen, fra jeg var 17 til 21, lensgreven, fra jeg var 21 til 42, og kongesønnen, fra jeg var cirka 42 til 51. Tre meget forskellige forhold, der helt klart afspejler tre meget forskellige perioder og aldre. Ud over dem, er jeg nødt til at sige, har der været en del andre. Ikke mens jeg var sammen med desperadoen, heller ikke med kongesønnen, men med lensgreven, som jeg var sammen med i 21 år, skete der lidt af hvert, skal vi ikke bare sige det sådan, skriver hun blandt andet i bogen.

Har ikke en potentiel kandidat

Men har hun mod på kærligheden igen?

– Ja, jeg har ikke lyst til at være alene resten af mit liv. Jeg synes, det giver rigtig god mening af have et elsket menneske. Om det sker, ved jeg ikke. Men jeg håber, siger hun til SØNDAG og afviser, at hun har kærligheden stående ude i kulissen.

Mette Blomsterberg om krise i parforholdet: Det var to væmmelige år. På søndag.dk fortæller hun hvorfor

Men selv om Pernille Højmark ikke har en potentiel kandidat, så har hun da gjort sig lidt tanker om, hvad det er for en mand, der skal ind i hendes liv.

– Det eneste, jeg ved, er, at han skal have et bredt bryst. Det skal være en mand med en bred bringe. Men jeg har en fornemmelse af, at han ikke bliver dansker. Hvis jeg selv skulle vælge, ville jeg gerne vælge mig en rig og rask brasilianer, siger hun og ler.

Jette Torp ville skilles, men blev det ikke. På søndag.dk fortæller hun, hvorfor hun alligevel endte med at blive sammen med sin mand

Det bliver sjovt at flirte

Men selv om Pernille Højmark ikke kan forestille sig et liv uden kærligheden, så bruger hun lige nu tid på at vænne sig til at leve alene.

– Det er en helt ny form for liv. Meget anderledes. Men jeg tror også, det kan blive sjovt. For eksempel at skulle ud og flirte, siger hun.

Og lige så sjov, som jagten på kærligheden bliver, lige så mange ubekendte er der i selv samme jagt.

– Jeg har jo ikke været ude på det frie kødmarked i 12-14 år. Jeg kender slet ikke, hvad min værdi er derude. Aner det ikke. Hvis man giver sig til at flirte med en mand på 40, er det så helt yt? Det skal jeg ud og finde ud af, siger hun.

Af Britta Bjerre, redigeret af Trine Fisker, SØNDAG/NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip