Person ramt af skud i hovedet ved synagoge i København

En person er ramt af skud i hovedet i Krystalgade i København, og to politifolk er ramt af skud i henholdsvis arm og ben, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Det er endnu for tidligt at sige, om skyderiet kan relateres til lørdagens skyderi ved Krudttønden på Østerbro, hvor en 40-årig mand blev dræbt i forbindelse med et debatarrangement.

- Vi kan endnu ikke sige noget om de tilskadekomnes tilstand, skriver politiet.

Gerningsmanden er flygtet til fods fra stedet.

Han var iført sorte bukser, sorte sko og bar desuden en lysegrå jakke med flerfarvede lyse felter.

Samtidig har politiet evakueret Nørreport Station for mennesker.

Betjente på gaden siger til personer i Københavns indre by, at det ikke er sikkert at opholde sig i byen. Københavns Politis presseenhed afviser dog, at det er politiets officielle udmelding.

Tungt bevæbnede betjente og hundepatruljer er massivt til stede i indre by og ved samtlige søer, der adskiller indre by fra blandt andet Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg.

En journalist fra Ritzau har set et militært køretøj med personel på Kultorvet tæt ved Nørreport Station. Forsvaret ønsker ikke at bekræfte, at soldater er til stede i området og henviser i stedet til politiet.

Tidligere på dagen fortalte politiet, at man efterlyser en arabisk udseende mand på 25-30 år, cirka 185 centimeter høj og atletisk af bygning efter skyderiet ved debatarrangementet på Krudttønden.

Men det står altså ikke klart, hvorvidt skyderiet i Krystalgade kan kædes sammen med hændelsen på Østerbro.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip