Peter Ankersen åbner for en fremtid i Esbjerg

Esbjergs succes i Superligaen og Europa gør, at en af holdets helt store profiler, Peter Ankersen, er klar til at lægge udlandsdrømmen på hylden

Esbjerg har været en af Superligaens helt store overraskelser i Superligaen. Flot spil har ikke alene gjort dem til et tophold herhjemme, det har også givet imponerende sejre i Europa League over Saint-Étienne og Standard Liege.

Den succes får nu én af holdets store profiler, Peter Ankersen, til at åbne op for, at han fortsætter i det vestjyske. Forsvarsspilleren har ellers tidligere fortalt, at han gerne ville til en større klub - og at der også allerede havde været bud efter ham i i sommerens transfervindue. 

   

Men Esbjergs flotte spil gør, at der nu skal ekstraordinære tilbud til for at lukke ham væk fra barndomsklubben:

- Esbjerg er stadig en mindre klub i Europa, men det er en klub, der er på vej frem, og jeg har ikke travlt. Min fremtid kommer an på, hvordan det går med Esbjerg - og om vi spiller os videre. Vi har gang i noget spændende, som jeg også gerne vil være en del af, siger Esbjerg-spilleren, der dog samtidigt erkender, at der selvfølgelig er nogle klubber, han ikke kan sige nej til:

- Hvis der kommer noget, jeg ikke kan sige nej til, så er jeg også klar til at tage videre. Det ved klubben også godt.

I august forsøgte FC København at hente Esbjerg-spilleren - og netop de forsvarende danske mestre er en af de klubber, som Ankersen ville have svært ved at sige nej til:

- Nu er jeg er ikke så glad for at sætte navn på, men jeg har også tidligere udtalt, at FCK er den eneste klub i Danmark, jeg kan se mig selv i. Så det skal enten være dem eller en stor klub i udlandet, hvis jeg skal videre, siger landsholdsspilleren, der i øjeblikket er samlet med landsholdet forud for VM-kvalifikationskampene mod Italien og Malta.

Her slås han med FCKs Lars Jacobsen om en plads i startopstillingen.

 

Dagens Gossip