Peter Ankersens klub sælger målmaskine til kinesere

Den danske landsholdsspiller i fodbold Peter Ankersen må sige farvel til en vigtig holdkammerat i østrigske Red Bull Salzburg.

Den 25-årige brasilianske angriber Alan, som siden 2010 har bombet mål ind for østrigerne, skifter til kinesiske Guangzhou Evergrande, oplyser Red Bull Salzburg.

Prisen er angiveligt 11 millioner euro, svarende til 82,5 millioner kroner.

Alan, som længe har været rygtet til en større klub, kom til Red Bull Salzburg fra Fluminense i 2010 og har i 129 kampe for østrigerne scoret 93 mål. I sidste sæson scorede Alan 26 gange i 29 ligakampe.

Guangzhou Evergrande har vundet det kinesiske mesterskab de seneste fire gange og trænes af den tidligere italienske landsholdsspiller Fabio Cannavaro, der i 2006 som anfører vandt VM med italienerne.

Den kinesiske storklub har i det hele taget haft den store pengepung oppe på det seneste. I sidste uge satte klubben ny kinesisk transferrekord ved at købe den brasilianske landsholdsspiller Ricardo Goulart for 15 millioner euro, svarende til 112,5 millioner kroner.

Offensivspilleren Goulart er hentet i brasilianske Cruzeiro.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip