Peter Bredsdorff har afvist trænerjobs

For første gang i mange år er Peter Bredsdorff-Larsen ikke i gang med at piske et håndboldhold igennem en benhård optakt til den nye sæson.

Bredsdorff har ellers haft gode muligheder for at komme tilbage til trænerbænken, efter han for godt to måneder siden blev fyret i KIF Kolding København. Men de klubber, der har haft snøren ude efter den tidligere landsholdsassistent, har fået afslag.

- Der har været nogle henvendelser. Men det er ikke noget, der er aktuelt lige nu, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen.

Bredsdorff forsvinder dog ikke helt ud af håndboldens verden, da han skal øse ud af sin håndboldviden som tv-kommentator i den kommende sæson.

- Jeg har sagt ja til at hjælpe lidt med at kommentere nogle håndboldkampe på TV3, som blandt andet kommer til at vise nogle kampe fra Tyskland i den kommende sæson. Og så har jeg fået nogle opgaver som konsulent i et par virksomheder. Det er en god mulighed for at prøve nogle andre ting og komme lidt væk fra håndbolddagligdagen. Det bliver rigtig spændende, lyder det fra Bredsdorff, som dog føler sig overbevist om, at han i næste sæson genoptager trænerkarrieren.

- Lige nu glæder jeg mig til at bruge mit krudt på noget andet og få ladet batterierne op, så jeg er klar til næste håndboldjob. For jeg skal tilbage igen, det er jeg helt sikker på. Jeg har en god fornemmelse af, at jeg er tilbage fra næste sæson, siger Bredsdorff, der har lagt den farceagtige fyring i KIF Kolding København bag sig.

Faktisk forklarer Peter Bredsdorff-Larsen, at han er godt tilfreds med, at han ikke længere er en del af det ambitiøse håndboldprojekt med den specielle geografiske konstruktion.

- Jeg glæder mig over, at jeg ikke skal bruge flere kræfter på det projekt. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der er en stribe ting, som jeg ikke var særligt imponeret over i forhold til den måde, som man evaluerede sæsonen på udenom mig. Rent ledelsesmæssigt og fra holdets side synes jeg, at det blev håndteret rigtig sløjt. Og det gælder ikke kun de sidste par dage, jeg var der, siger Bredsdorff-Larsen og tilføjer:

- Så nu sidder man tilbage her efter en god lang ferie og tænker gode tanker om, at man ikke skal bruge mere energi og kræfter på det.

 

Dagens Gossip