Peter Graulund bliver fodboldekspert på TV3+

Peter Graulund er blevet ansat som ekspert på TV3-kanalernes fodbolddækning, hvor han med sin markante personlighed skal være med til at styrke og udbygge dækningen af dansk og international fodbold i selskab med perlerækken af profiler, som allerede er ansat hos Viasat.

- Peter Graulund har været en af de sidste 10-15 års mest markante spillere på og udenfor banen. Altid dedikeret og passioneret. Vi er sikre på, at Peter kan overføre sit helt utrolige engagement i fodbolden til tv-skærmen til glæde for seerne. Peter vil blive en markant spiller på Viasat-holdet, hvor han både kommer til at arbejde med dansk fodbold, Champions League og Premier League fra efteråret 2013, siger Viasats sportschef Peter Nørrelund.

Peter Graulund ser frem til opgaverne:

Jeg er meget taknemmelig for den karriere, jeg har haft på fodboldbanen, men jeg har selvfølgelig været helt bevidst om, at min fodboldkarriere en dag kunne slutte og skulle nu pludselig forholde mig til en ny fremtid. Da Viasat kom på banen med et tilbud om at blive en del af dækningen, var jeg reelt aldrig i tvivl. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet, der skal dække dansk og international fodbold, og jeg er superglad for, at jeg på denne måde stadig kan have en fod med i det fodboldspil, som har givet mig så meget og ofrtsætter:

- Jeg vil gå ydmygt til opgaven, men har også en ambition om, at seerne skal kunne genkende den Graulund, som de kender fra banen. Så jeg kommer til at sige min mening og holde fast i min stil. Det er min ambition,” siger Peter Graulund.

Han får debut på skærmen allerede på søndag den 2. december, når han er med i optakten til FC Nordsjællands hjemmekamp mod Brøndby IF klokken 18.00 på TV3+.

Foto: Sportsagency.

 

Dagens Gossip