Peter Ingemann: Har aldrig haft en plan om at blive tv-vært- Jeg startede som slagteriarbejder og har aldrig haft en plan om at blive tv-vært, så det har været lidt som at vågne i baronens seng. Jeg kan stadig tage mig selv i at tænke: ’gad vide, hvor længe den går?’, siger Peter Ingemann til Familie Journal.Hanne-Vibeke Holst læser (næsten) altid en historie færdig, fordi hun ikke vil såre andre, skriver familiejournal.dk

Selvom Peter Ingemann ikke havde set det komme, så har han i mange år været en af danskernes favorit vært, især da han var fast på Hammerslag, men nu prøver han altså nye programmer af, forklarer han:- Jeg er netop blevet færdig med at optage alle ’Beliggenhed’-programmerne plus en ny omgang ’Stjerner på Slottet’, som jeg medvirker i. Nu skal jeg i gang med hele to nye TV2-programmer, som jeg selv har været med til at udvikle. De er lidt hemmelige endnu, men i det ene udnytter jeg min fetich for historiske emner, og det glæder jeg mig vildt til.Har du brug for noget ’lækkert’ til aftens hygge? Prøv denne choko-kage med kokostop fra familiejournal.dkOg faktisk er det også en mere ’historisk’ ting, som tv-værten husker som en af de gladeste stunder. Han husker nemlig en gang, hvor nogle børn fortalte, at ’Hammerslag i Moskva’ førte til, at de snakkede om kommunisme, Stalin og andre russiske ting med deres forældre og bedsteforældre. Dét gjorde ham glad, fordi han gjorde en forskel. 
 


Han kan godt gøgle

Foran kameraerne optræder Peter Ingemann som en meget seriøs, lun og gemytlig herre, men han har også været ung en gang og lavede fjollede ting, kan man vist konkludere på baggrund af en lidt pinlig episode:- Jeg var vel 17 år, og jeg og en kammerat befandt os i Rüdesheim i Tyskland. Det var sent om aftenen. Vi var brandstive. Og i vores tilstand fandt vi på at gå ind på McDonald’s kun iført boxershorts, som vi endda trak ned i et kort øjeblik. Ingen andre end personalet så os, og den pinlige følelse er først dukket op, når jeg senere i livet har tænkt tilbage på episoden. Ja, han kan godt skeje ud, den gode tv-vært og han har faktisk også en tatovering, som i den grad bærer præg af Peter Ingemanns historiske interesse:- Jeg har faktisk en tatovering med Claus von Stauffenbergs navn. Det var manden, som forsøgte at slå Hitler ihjel med en bombe. Jeg er stærkt imponeret af folk, der har en vision og modet til at forfølge den. I hans tilfælde kostede det ham livet. 


Af redaktionen, redigering Mette Skøtt, familiejournal.dk/NewsDesk, Aller Media 

Dagens Gossip