Peter Madsens nye kone er ikke i tvivl: ‘Han er en god rollemodel’

Skrevet af Julie Møller

10/09/2020
Jenny Curpen blev gift med Peter Madsen i januar i år. Foto: Facebook.com
Jenny Curpen blev gift med Peter Madsen i januar i år. Foto: Facebook.com
I januar blev Jenny Curpen gift med den drabsdømte Peter Madsen. Hun er ikke i tvivl om hans evner som far for hendes to børn.

Dagens topnyheder

I går skrev vi om, hvordan Peter Madsen nu indrømmer, at han tog livet af Kim Wall. 

“Der er ikke noget med, hvis skyld det er. Det er min skyld, hun døde. Og det er min skyld, fordi jeg begik forbrydelsen. Det er alt sammen min skyld,” sagde han blandt andet i en af de samtaler, som han har haft med journalist Kristian Linnemann, som er en af personerne bag D-play-programmet ‘De hemmelige optagelser med Peter Madsen.’

Jenny Curpen, Peter Madsens kone, har på sin Facebook taget afstand fra programmet.

“For det første kontaktede hr. Kristian Linnemann mig længe før han kontaktede min mand. Han lagde ikke skjul på, at han planlagde at lave en dokumentarfilm, og vores beslutning var at afvise dette tilbud (...) Den eneste ene grund til, at vi lod hr. Linnemann søge om telefontilladelse og tale med Peter, var at diskutere, hvordan man kan udgive min mands selvbiografi. Hr. Linnemann har aldrig informeret os om, at han optog sine telefonsamtaler, og jeg må understrege, at alle de materialer, han er i besiddelse af, blev erhvervet ulovligt og gennem manipulation. Efter min mening er hr. Linnemanns handlinger uetiske, uprofessionelle, uansvarlige og uacceptable.”

Sådan skrev Jenny Curpen på sin Facebook i går. Det er tydeligt, at hun stiller spørgsmålstegn overfor journalistens handlinger, men det er et andet punkt, hvor hun ikke er i tvivl.

‘Han er en god rollemodel’

Det er til mediet Knife, at Jenny Curpen, som betegner sig selv som feminist, har udtalt sig om sit forhold til Peter Madsen.

Hun har to sønner, som ikke har mødt Peter Maden, men hun er sikker på, at han kunne være en god far for de to drenge.

“I henhold til dansk lov har min mand ikke juridiske rettigheder til at møde mine børn. Jeg tror, at han kunne være en perfekt far og den bedste mandlige rollemodel, som han plejede at være i mindst 15 år før tragedien den 10. august 2017.”

I artiklen fortæller Jenny Curpen også, at hendes yngste søn hedder Peter - opkaldt efter den danske drabsmand.