Peter Schmeichel som vært på European Song Contest 2014?

Oddssætterne har kigget sig grundigt for blandt mulige bud på værterne, og du kan nu spille på, hvem du tror, der skal have den store opgave med at styre de musikalske løjer sikkert i mål.

- Peter Schmeichel er vores favorit. Han er et stort navn i Europa og er ret god til engelsk. Det gør ham enormt velegnet til opgaven, men det vil så betyde, at en eventuel kvindelig medvært skal kunne tackle den franske del af præsentationen, fortæller oddssætter Morten Overgard.

Der er odds 5,00 på den gamle landsholdsmålmand, hvis han bliver vært. Samme odds kan du få på en anden dansker med forrygende flair for det engelske.

- Vi har også odds 5,00 på Nikolaj Coster-Waldau. Han er for alvor blevet en brandvarm herre i det store udland med sin rolle i hitserien Game Of Thrones. Faktisk er han så populær, at han nu er aktuel i filmen The Other Woman med selveste Cameron Diaz. Hr. Waldau er også et rigtig godt bud på en kommende vært, siger Morten Overgaard.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Blandt kvinderne er der et par unge damer med stor erfaring i favoritfeltet.

- Vi har Lise Rønne som favorit som den kvindelige vært. Hun har trods sin unge alder masser af erfaring fra afviklingen af store shows som for eksempel X Factor. Og hun har massiv folkelig appel og vil være et rigtig populært valg, tror vi. Der er odds 6,00 på Lise Rønne. Bliver det ikke hende, er der også Aftenshowets Louise Wolff, som vi giver odds 8,00 på. Hun har også god erfaring med store shows, og hun har både udstråling og ro til at bære et så stort show, mener Morten Overgaard.

Vil du hellere på jagt efter et par overraskelser, er der odds 300 på Thomas Blachman, og bliver det Annette Heick, der snupper den kvindelige værtsrolle, udløser det odds 25.

European Song Contest 2014 bliver afholdt 17. maj 2014.

 

Dagens Gossip