Petersen på plads i S-folketingsgruppen

Socialdemokraterne har optaget SFs tidligere politiske ordfører Jesper Petersen i folketingsgruppen, oplyser politisk S-ordfører Magnus Heunicke på sin Twitter.

Det er uenighed med SF's politiske linje, der har fået Jesper Petersen til at forlade partiet til fordel for Socialdemokraterne. Sådan lyder det fra SF's - frem til nu - politiske ordfører. Tankerne om at forlade partiet har han haft i månedsvis.

- Formandsvalget var anledningen til at tage op, om jeg var på den rette hylde, og om det jeg troede SF kunne blive, kunne lade sig gøre, siger Jesper Petersen til Ritzau.

- Jeg har i månedsvis kunne se, hvad det er for en kurs den nye ledelse med fuld legitimitet vil føre, og den er jeg simpelthen uenig i, siger han.

- Det har aktualiseret, at jeg måtte gøre op med mig selv, at jeg var fejllastet. Jeg mener, jeg hører til Socialdemokratiet, og derfor melder jeg mig ind, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip