Phil Neville forlader Everton

09/04/2013 14:40

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Mens de sidste otte år har stået i Evertons tegn, lægger forsvarsspilleren nu op til et klubskifte til sommer. Den endelige beslutning lader dog vente på sig:

- Jeg vil fortsætte med at spille på topplan, så længe jeg kan. Jeg vil veje mine muligheder, før jeg træffer en beslutning om mit næste skridt, siger han til klubbens hjemmeside.

Neville har spillet 25 kampe for Everton i denne sæson, men hans sidste kamp var nederlaget mod Wigan den 9. marts. I alt har han optrådt for holdet i 303 kampe. Han ønsker da også at forlade klubben på ordentlig vis:

- Det har været en ære at spille for og være anfører for Everton. Jeg har i virkelig nydt min tid i klubben og vil forlade den med enorm stolthed, siger han videre.

Selvom Nevilles tid i klubben endnu ikke er forbi, sender han allerede nu taknemmelige tanker til en lang række mennesker:

- Jeg vil takke træneren (David Moyes, red.) og bestyrelsesformand (Bill Kenwright, red.) og hele staben og alle spillerne i Everton for deres konstante støtte i min tid i klubben.

Og taknemmeligheden stopper ikke med kollegaerne:

- Jeg vil også sende en særligt tak til de fans, som har været fantastiske gennem de sidste otte år. Everton vil altid have en plads i mit hjerte.

Everton kæmper for tiden med at slutte sæsonen blandt de fire bedste og dermed en plads i næste sæsons Champions League. Og Neville er klar til at lægge en sidste anstrengelse for klubben:

- Jeg vil nu gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe Everton til at slutte så højt i tabellen som muligt.