Pige ser mand smide plastikpose ud af bil – men så begynder den at bevæge sig

12-årige Malory Steine var overbevidst om, at der blot var tale om endnu et miljøsvin, da hun så en bilist smide en sort affaldssæk i vejkanten.

Den fyldte affaldssæk blev smidt fra en varevogn i den lille by Royalton i delstaten New York, og til den unge piges store overraskelse begyndte posen at bevæge sig.

En lille hundehvalp fik kort efter brudt hul på posen, og med sine mørke øjne kiggede hunden ud på den amerikanske teenager.

- Der fløj rundt med fluer og myg, og lugten var helt uudholdeligt, da vi åbnede posen, siger Melissa Steiner, der sammen med datteren gjorde det overraskende fund.

Mor og datter indså straks, at den lille mops var i en ringe fysisk forfatning, hvilket fik dem til at ringe efter hjælp.

Læs også: Svindlere sælger syge hundehvalpe til danskere: Her er faresignalerne

De lokale dyrevenner fra Town of Royalton Dog Control rykkede med det samme ud til den levende affaldssæk.

Den lille hvalp – der nu har fået navnet Teddy – er i dag i kyndige og kærlige hænder på et lokalt dyreinternat.

Her har dyrlægerne fundet ud af, at den lille fyr på fire ben ikke er blevet behandlet godt i længere tid.

Undersøgelser har blandt andet vist, at Teddy har været dehydreret og gået rundt med flere brud i halen.

Det er omkring tre uger siden, at hvalpen blev fundet i vejkanten, men ifølge The San Francisco Globe har hunden allerede fået det meget bedre.

Episoden har dog vakt harme hos den amerikanske kvinde, der sammen med sin datter fandt 'hunden i sækken'.

- Det er bare ulækkert. Jeg har stadigvæk svært ved at begribe, at folk kan finde på sådan noget her, siger Melissa Steiner.

Heldigvis tager folkene fra dyreinternatet sig godt af Teddy, der allerede har fundet vej til de sociale medier med blandt andet dette billede:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Teddy says TGIF.......11 days into rescue and his personality is emerging. He's the happiest little guy. Just bursting with love. This is our puggy playtime! Teddy being so silly. Love this boy.

Posted by Buffalo Pug & Small Breed Rescue, Inc. on Friday, September 4, 2015

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip