Pigen begik selvmord: Lærer fik 30 dages fængsel for voldtægt

Cherice Morales var kun 14 år, da hendes lærer Stacey Dean Rambold manipulerede hende til sex i 2008. Hun er blevet beskrevet som en sårbar pige, der var udsat for massiv mobning på skolen i den amerikanske stat Montana.

Kort før sin 17 års fødselsdag begik hun selvmord, ifølge hendes mor som følge af sagen. Det skriver billingsgazette.com

Dengang slap han med en straf, hvor han skulle tage del i et terapiforløb for sexforbrydere. Men da man for nyligt fandt ud af, at han var udeblevet fra terapien, tog man sagen op igen og krævede ti års fængsel.

Det var dommer G. Todd Baugh dog ikke tilhænger af - han mente, at pigen og læreren var lige gode om det, og at hun var mentalt ældre end sine blot 14 år.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Da dommen faldt i mandags, tog det hårdt på Cherices mor, Aulia Hanlon.

- I er forfærdelige. Vær sød at sætte ham bag tremmer, skreg hun, inden hun stormede ud af retslokalet.

Formelt lød straffen på 15 års fængsel, men kun de 30 dage skal afsones.

Rambolds advokater argumenterede for, at han allerede var blevet rigeligt straffet, da han havde mistet sit job, sin kone og var blevet stemplet som sexforbryder på nettet.

Fire år før Stacey Dean Rambold blev anholdt i 2008, var han blevet advaret af sin skoleleder om, at han ikke skulle røre ved eller være alene med skolen piger.

 

Dagens Gossip