Pigesur Froome sender bitter besked til Contador

Den førende rytter i Tour de France, Chris Froome, var en presset mand, da Alberto Contador på tirsdagens etape satte flere hidsige angreb ind på den afsluttende nedkørsel. Den dristige kørsel endte med at koste Contador en tur i asfalten, hvor Froome røg med.

Froome var stærkt utilfreds med episoden, og efterfølgende tordnede han løs mod sin spanske udfordrer, som han beskyldte for uansvarlig kørsel.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Men løbets øjeblikkelige indehaver af den gule trøje var ikke færdig med at brokke sig. For sent i aftes gik han på Twitter for at fortælle sine mere end 217.000 følgere, hvordan han oplevede Contadors ridt.

- Røg næsten hen over dit hoved, Alberto Contador. Lidt mere forsigtigt næste gang? tweetede han direkte henvendt til sin rival, som da også var tagget i opslaget.

LÆS OGSÅ: Chris Froome efter etapen: Uansvarligt af dig, Contador

Efter gårsdagens etape blev Alberto Contador bedt om at forholde sig til Chris Froomes kritik. Team Saxo-Tinkoffs spanske kaptajn tog det dog med ophøjet ro og cementerede samtidig, at han har tænkt sig at blive ved med at angribe uanset rutens beskaffenhed.

Senere samme aften reflekterede Contador også over etapen og styrtet.

GALLERIET DER SVIER: Se cykelrytterne pive på Twitter

På Twitter smed El Pistolero et billede på sin profil, hvor han viste sine skader.

- En intens dag inklusive et styrt. Sådan har knæet det lige nu!! Håber ikke, det kommer til at betyde noget. I morgen kommer der mere, skrev han under billedet.

SE CHRIS FROOME OG ALBERTO CONTADORS TWEETS HER:

 

Dagens Gossip