Pinlig video: Her nægter Kanye at fortsætte koncert, før handicappede fans rejser sig

Endnu engang trækker Kanye West uheldige overskrifter i aviser verden over.

Denne gang er det, fordi rapperen under en koncert i Sydney fredag den 12. september afbrød sin koncert, fordi han forlangte, at alle blandt publikum skulle stille sig op. Problemet var så bare, at to af koncertgængerne var handicappede, så de var ikke i stand til at rejse sig. Det skriver Daily Mail Australia.

- Jeg kan ikke spille videre, hvis folk sidder ned. I må kun sidde ned, hvis I har en tilladelse til at bruge parkeringspladserne for handicappede, sagde Kanye på scenen.

Superstjernen troede dog ikke på, at de to fysisk handicappede ikke kunne stille sig op. Derfor sendte han sin bodyguard over mod dem, så han kunne tjekke, at de rent faktisk ikke kunne stå. Og han spillede naturligvis ikke videre, før han var sikker i sin sag.

- Jeg har aldrig ventet så lang tid på at komme i gang med at spille en sang! Det er fuldstændig ufatteligt, sagde han til de mange tusinde fans, der var mødt op til koncerten i Australien.

Da Kanye fandt ud af, at den ene fan rent faktisk sad i kørestol, mens den anden havde et kunstigt ben, fortsatte han koncerten med nummeret "Good Life".

Se den uheldige episode her:

Newspaq

 

Dagens Gossip