Piotr er Wozzys træner sæsonen ud

Allerede for en måned siden annoncerede Piotr Wozniacki, at han havde ambitioner om at trække sig tilbage som træner for sin datter, Caroline Wozniacki, der i stedet skulle have en ny, permanent træner med det fulde ansvar.

Ved søndagens træning på Wimbledon-anlægget tog Piotr Wozniacki i vanlig stil styringen, og det kommer han til et stykke tid endnu.

Resten af sæsonen, der slutter ved udgangen af oktober, forventer han.

Han har udtalt, at to kandidater allerede rådgiver Caroline Wozniacki med tanken om, at en af dem kan blive en permanent løsning. Men lige nu er de optaget af andre opgaver, hvilket er generelt for markedet.

- Alle trænere har aftaler nu på dette tidspunkt af sæsonen. På et tidspunkt skal vi have en ny træner til Caroline, men det er ikke realistisk, at det sker, inden denne sæson er forbi, siger Piotr Wozniacki.

Han ønsker at trække sig mere tilbage fra tennis-touren, men i denne sæson fortsætter han altså som uændret.

- Caroline skal ikke rejse alene rundt, så jeg er her endnu. Også som hendes far. Og så er hun også omgivet af folk fra Adidas-teamet, siger han med hentydning til blandt andre Sven Groeneveld.

Tidligere har Caroline Wozniacki haft tilknyttet trænerne Ricardo Sanchez og Thomas Johansson. Men i begge tilfælde sluttede samarbejdet efter kort tid.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Caroline Wozniacki indleder efter planen Wimbledon mandag mod Estrella Cabeza Candela. Spanieren er nummer 101 i verden, hvor danskeren er nummer ni.

Kampen er skemalagt som den fjerde på bane 3. Her begynder spillet klokken 12.30 dansk tid, og først skal en kvindekamp og to herresingler afvikles.

/ritzau/

 

Dagens Gossip