Pirlo drømmer om tredje Champions League-titel

Juventus er sikkert på vej mod klubbens fjerde italienske fodboldmesterskab i træk, så fokus er så småt ved at være på Champions League.

Her får Juventus tirsdag aften besøg af tyske Borussia Dortmund i 1/8-finalen.

Torino-klubbens 35-årige midtbanegeneral Andrea Pirlo håber på, at de italienske mestre i år kan bevise, at de hører med i Europas absolutte top.

Pirlo og holdkammeraterne må fortsat se klubber som Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München og Chelsea omtalt som de største favoritter til Champions League-titlen.

- Jeg skiftede til Juventus for at vinde, og det har vi gjort. Det er jeg meget glad for, men nu må vi tage det næste trin op ad stigen. Jeg vil gerne vinde endnu en Champions League-titel, inden jeg indstiller karrieren, siger Pirlo til avisen La Stampa.

Pirlo har spillet for Juventus siden 2011. To gange tidligere i sin karriere har han vundet Champions League med AC Milan.

Midtbanespilleren beviste i fredags, at hans fremskredne fodboldalder ikke betyder det store, da han med et flot langskudsmål blev matchvinder mod Atalanta.

Juventus-træner Massimiliano Allegri nyder at have Pirlo på holdet.

- Han giver holdet den rette balance og vigtigst af alt, så er han holdets referencepunkt, når vi er under pres.

- Andrea har to magiske fødder. Når han skyder med højre, giver han bolden en fantastisk tur i luften, siger træneren.

Juventus har ikke tabt på hjemmebane i nogen turnering, siden Torino-klubben tabte 0-2 til Bayern München i Champions League for to år siden. Bayern er det seneste tyske hold, som har besøgt Juventus.

Kampen mellem Juventus og Borussia Dortmund begynder tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip