Pitt om syg Jolie: Hendes humør er højt

I en alder af 39 år er skuespillerinden og instruktøren Angelina Jolie ramt af en sygdom, der normalt er obligatorisk for alle i børnealderen: Hun har fået skoldkopper.

Og de kløende knopper har ramt hende på et meget ubelejligt tidspunkt: Jolie er nemlig ved at promovere filmen "Unbroken," som hun har instrueret.

Derfor er gemalen, skuespilleren Brad Pitt, trådt til og repræsenterer sin sygdomsramte kone, som ifølge Pitt stadig er glad trods irriterende hudirritationer.

- Hun er lidt plettet og lidt kløende, men hendes humør er højt, lyder meldingen fra Pitt ifølge ABC.com.

Jolie annoncerede fredag på en videohilsen, at skoldkopperne desværre ville holde hende sengeliggende et stykke tid.

- Jeg bliver hjemme i et par dage, fordi jeg har fået skoldkopper. Det er meget ærgerligt, fordi den her film betyder så meget for mig, men sådan er livet. Jeg sender min kærlighed til alle, og jeg håber, at alt går godt, siger hun i videoen.

Pitt blev ledsaget af tre ud af parrets i alt seks børn til Hollywood-premieren: Sønnerne Maddox på 13 og 11-årige Pax samt datteren Shiloh på otte. Også Jolies svigerforældre, Bill og Jane Pitt, var med som standin for Jolie.

"Unbroken" får dansk biografpremiere den 8. januar 2015.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip