Plejehjemsbeboere vil ned sydpå i varmen

De har drømt om turen, siden de fik en fælles skrabekalender til jul for et par år siden. Men milliongevinsten lod vente på sig, så nu tager gruppen fra Helle Plejecenter af sted for egen regning og splejser om billetterne til to medarbejdere.

- Nogle har aldrig været i udlandet før, og flere har aldrig været ude at flyve. Men man bliver aldrig for gammel til nye oplevelser, og vi lægger vægt på at hjælpe til, når der opstår en god ide. Livet skal også leves på plejecenteret, mener teamleder Yrsa Thomsen fra Helle Plejecenter i Tofterup syd for Grindsted..

Gruppen har et par gange været i sommerhus i Blåvand. Og i sommerferien blev de enige om at gøre noget ved udlandsdrømmen:

- Sommerhusferien har givet blod på tanden. Det er en meget positiv oplevelse at være af sted sammen, og der var enighed om, at der var brug for en tur ned i varmen. Valget stod mellem Mallorca, Grand Canaria og Egypten, og det blev Egypten, fordi der er varmest lige nu, siger social- og sundhedshjælper Hanne Agathon, som skal med på rejsen.

Mange forberedelser

Vinteren er brugt på forberedelser. Nogle skulle for første gang have lavet et pas, og der er også brug for forsikringer, pillepas og sundhedserklæringer fra lægen.

- Det kræver en hel del mere end bare at bestille rejsen, men nu er vi rejseklare, siger Hanne Agathon.

Flyet letter fra Billund klokken syv morgen den 17. januar, og der er afgang fra Helle Plejecenter allerede et kvarter over fire.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip