Politi advarer drabsefterlyste: Vi viser foto

Meld jer selv, eller vi giver pressen billeder og navne.

Sådan lyder beskeden til tre teenagedrenge, der lige nu er efterlyst for knivdrabet i Vanløse fra Københavns Politi.

- Vi kender jeres identitet, og vi jagter jer. Så meld jer inden klokken 15, ellers offentliggør vi navn og foto i pressen, siger politikommissær Hans Erik Raben til Ritzau.

Politiet har søgt efter de tre teenagere på 15, 16 og 18 år i løbet af natten og onsdag morgen på kendte adresser, men uden held. Derfor kommer der nu en trussel om offentlig udstilling af de efterlystes identitet.

- Vi har været hos deres familier, venner og omgangskreds. Hvis de mistænkte vil forskåne deres nærmeste for flere besøg, er det bare om at melde sig til politiet hurtigst muligt, siger politikommissæren.

Overfaldet skete kort før middag tirsdag, da to danske mænd med tatoveringer og relationer til rockergruppen Bandidos blev stukket ned.

Den ene fik knivsår på armen og hånden, mens den 21-årige fik flere knivstik i ryggen.

Politiet betegner ikke overfaldet som en del af den optrappede konflikt mellem Bandidos og Hells Angels, da sammenstødet skete tilfældigt.

De mistænkte kan melde sig på Politigården eller på nærmeste politistation. De kan også ringe 114, hvorefter de vil blive afhentet af politiet.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip