Politi om Nakskov-brand: Vi undersøger på højtryk

Før politiet er nået til bunds i årsagen til den voldsomme villabrand på Mosevej i Nakskov fredag aften, ønsker Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ikke at melde mere ud.

Politiets efterforskning er fortsat fuld i gang og grundet sagens store omfang og kompleksitet, trækker resultaterne af myndighedernes undersøgelser ud.

- Vores undersøgelser er fortsat ikke færdige, men vi arbejder på højtryk, så vi snart kan melde mere ud, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør og efterforskningsleder, til Ritzau.

Søren Ravn-Nielsen vil ikke forholde sig til oplysningerne om køn og alder, før resultatet af politiets undersøgelser foreligger. Politiet har dog tidligere oplyst, at der er tale om en voksen mand og fire mindreårige børn.

- Før vi melder noget ud i en sag af den her karakter, er vi nødt til at være helt sikre på, at det er faktuelt korrekt, og det bliver det ikke, før vi har foretaget en obduktion, har Søren Ravn-Nielsen tidligere fortalt Ritzau.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip