Politi på bar bund i drabssag

Mandag middag blev den 57-årige Allan Holmbo Sørensen fundet skuddræbt i sin lejlighed på 4. sal på adressen Teglværksgade 9.

Allan Holmbo Sørensen boede alene, og det var en bekymret ven, der opdagede hans livløse skikkelse igennem hoveddørens brevsprække.

Vennen ringede straks 112 og sparkede på alarmcentralens opfordring døren op for at forsøge at yde vennen førstehjælp.

På det tidspunkt var Allan Holmbo Sørensen dog død.

Politiet formoder, at den 57-årige mand er blevet dræbt i løbet af weekenden. Måske så tidligt som fredag eftermiddag, men et præcist gerningstidspunkt er en af de puslespilsbrikker, efterforskerne mangler.

»Vi er stadig i gang med de tekniske undersøgelser af lejligheden. Det, håber vi, kan gøre os klogere på, hvorfor han (Allan Holmbo Sørensen red.) skulle dø,« siger efterforskningsleder Claus Bo Danø, Østjyllands Politi.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Han oplyser, at politiet i løbet af tirsdagen fulgte op på en række henvendelser fra offentligheden.

»Det blev vi desværre ikke meget klogere af. Nu afventer vi svar på de ballistiske undersøgelser fra gerningsstedet og håber, det kan give os noget at gå efter,« siger Claus Bo Danø.

Af hensyn til efterforskningen holder politiet stadig mange detaljer for sig selv.

Claus Bo Danø vil således ikke afsløre hvilket våben, der er blevet brugt. Heller ikke hvor mange skud, der er blevet affyret i lejligheden.

Han fortæller dog, at politiet onsdag er i gang med at undersøge Allan Holmbo Sørensens baggrund og afhøre hans nærmeste bekendtskabskreds.

 

Dagens Gossip