Politi søger vidner: Omtåget kvinde blev overfaldet

En kvindelig motionsløber fandt kvinden ved tunnelen under Dronning Margrethesvej ved Trøjborg i Aarhus søndag morgen kl. 7. Kvinden var meget omtåget og havde svært ved at huske, hvad der var sket.

LÆS OGSÅ: 'Omtåget' kvinde fundet ved stisystem

- Hun forklarer, at hun er blevet overfaldet og er blevet slået i hovedet. Men hun har ikke set nogen gerningsmand, fortæller politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til Dagens.dk.

Kvinden er dog ikke blevet berøvet. Hun er blevet undersøgt på Center for Voldtægtsofre, men der er heller ikke noget, der tyder på, at hun er blevet voldtaget.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set kvinden i området omkring Trøjborg, blandt andet Tordenskjoldsgade og sidegader ned mod Dronning Margrethesvej fra kl. 4 til 6.45 natten til søndag.

- Vi vil gerne høre, hvis nogen har set en kvinde i området eller set en mand løbe væk. Det kan være, at der nogen, der har hørt skrig eller råb. Dem vil vi gerne høre fra, siger Mogens Brøndum.

Kvinden er 27 år, almindelig til buttet af bygning, har skulderlangt og lettere krøllet lyst hår med lysere spidser. Hun havde jeans og en kort skindjakke til hofterne på.

Vidner kan kontakte politiet på telefon 114.

 

Dagens Gossip