Politiet anholder fem personer efter store hashfund

En mand med en rygsæk vendte om og satte senere hen i løb, da han så patruljebilen, og det fik politiet til at følge efter ham. Undervejs prøvede manden at skille sig af med sin rygsæk, men efter en intens løbetur lykkedes dog politiet at indhente både mand og rygsæk, der viste sig at indeholde 120.000 kroner i kontanter.

Efterfølgende fandt politiet ved en ransagning af mandens hjem i Vanløse dansk og udenlandsk valuta svarende til cirka 2,3 millioner kroner. Politiet fandt ved ransagningen også nogle nøgler, der blandt andet viste sig at passe til en lejlighed på Amager.

Tirsdag ransagede politiet så denne lejlighed, hvor de fandt 85 kilo hash og et oversavet jagtgevær. Efterforskningen bragte endvidere politiet på sporet af to mænd på henholdsvis 62 og 34 år. Ved gennemsøgningen af deres lejligheder kunne politiet så notere yderligere 188 kilo hash til sagen.

I efterforskningen optræder også et lagerrum, hvor politiet fandt 90 stikvåben, fire slangebøsser, en armbrøst, syv slag- og kastevåben, ammunition og sprængstoffer.

»Vi formoder, at vi ved den operative indsats fra Task Force Pusherstreet igen har ramt leverandører og sælgere, der står bag den organiserede handel med hash i Pusherstreet,« siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen i en pressemeddelelse.

I alt har politiet beslaglagt 2,4 millioner kroner i kontanter, cirka 273 kilo hash og 103 ulovlige våben. Der er anholdt og varetægtsfængslet fem personer fra samme familie i sagen oplyser Københavns Politi.

 

Dagens Gossip